AS Nancy-Lorraine – SC Bastia 1:0

Nancy nogometaši savladali do savršenstva spašavanja duela sa suparničkim Bastia zahvaljujući jednom golu nakon otprilike jednog sata igre pobijedio je najbliže omjeru 1: 0th Zahvaljujući stolu dosad određenu poziciju dvanaest do dvadeset i četiri boda, dok je Bastia dvorana ostaje na rubu pada u drugoj ligi. Sa dvadeset ukazuje na sedamnaestom mjestu i to samo rezultatom od osamnaest pozicija Angers. Gosti u subotnjem dvoboju igrao Unibet klađenje uživo u dovoljno radnika.

Na teškom terenu, dvije ekipe na početku utakmice, a oťukávaly, u prva prilika niza Unibet depozita golova došao Bastia u 39.


minuti. Na lijevoj strani je slavno učinio Diallo, koji je prvi osvojio loptu i potom je služio se pred gol za dizanje, Crivelliho. Pojavio se sama pred Cerniku, a domobrani se izvukao s velikom kirurgije i balon slavno raseljeni izvan triju stupova. Nakon promjena strana pridružio Nancy i upravljanja mogao dobiti 51 minuta.

Nakon nepotrebnog gubitka sredini obranu vodio pokojni heroj Issiar Dia je mogao baciti vrataru Lecu i naborano net. No, u konačnici cilj nije mogao biti priznat zbog bliskog ofsajdovému položaju. Tijekom sljedećih četiri minute da se u potpunosti u mogućnosti Coulibaly, koji je vodio u kaznenom prostoru suparnika prekrasan vertikalne. Zatim je otpustio nikoga nečuvan od osam metara, ali držati bliže njihovim prizemlju pokušaju usko propustili.

Nancy kraju kapitalizirati na pritisak u njihovu korist u 59. minuti. Nakon što je brzo djelovanje srednje Guidileye doveo da igra na desnoj strani, poslao loptu točno u podnožju Isa i on je već znao savjet od granice šesnaesterca na čelu kopnom na lijevoj staviti oko posjeti vratar. U preostalom tijeku Bastia morala početi više rizika i otvorenih prozora na defanzivu, njezine nade izblijedjele daljnjih 86 minuta.

Prvi gostujući odabir kartice primili Allan Saint-Maximin, međutim, ona je zaslužio crvenu boju. Saint-Maximin Bet365 minimalni koeficijenti je na sredini apsolutno nepotrebno vyšlápl na Muratoriho, zemlja mu je poslao brutalnu Stomp iza rano i imao je moć da tuša. Bastia u deset igrača već dobivši ništa. U sljedećem kolu kod kuće pokušati iznenaditi drugu lijepo, Nancy će doći na zemlju drugog natjecatelja iz Caen.