Čak i ako Sparta iskoristio opciju, rekao bih da ide tamo

Branitelj ili veznjak Jan Sykora je drago da je njegov potez da Slavia Prag u Liberec uspio riješiti četvrtka prije odlaska u logor u Kini Hainan kchoui.


Eden odlučio otići zbog veće konkurencije, pa čak i ako se ostvaruje mogućnost kupiti natječu Sparta, bi to odbio.

„Bio sam tako drago da sam Slavia ponuda. Cijeli dan sam oklijevao što korak za napraviti. Kada sam se susreo s vodstvom, uključujući i trenera, pa sam znao da idem ovdje”, rekao je Sykora u intervjuu slavensku mjestu.

„Drago mi je da se uskoro riješiti prije nego što je Bet365 bonus nadopunjavanja Slavia započeo trening kamp u Kini. To je profesionalni klub s velikim objektima, velikim navijača i velikim ambicijama. U ovom Slavia osvojila”, dodao je dvadeset i tri zaobljeniji, koji odražavaju još dva Češki klubovi iz elitnog trojca Plzen i Sparte.

Letenští morao Sýkora prvokupa pravo, ali ne ostvaruje mogućnost na kraju. „Čak i ako Sparta ostvaruje pravo prvokupa, rekao bih da vjerojatno neće ići i da ga smiri”, rekao je Sykora.

Veselimo se druga jedinica tablice Slavijom će se suočiti veću konkurenciju. „Ne bojim se, bio je to jedan od razloga zašto sam došao ovdje. Dobio sam kroz priliku da se pripremi za mogući stranog angažmana i koliko god je to moguće ovdje za poboljšanje. Kada rukujete natjecanje ovdje, onda ja mogu izaći”, rekao je igrač s tri reprezentacije počinje.

Kao svestrani može igrati više pozicija u skupštini. „S trenerom smo razgovarali prije. On je rekao da je to još uvijek može promijeniti, ako sam dobro izgledaju na drugim pozicijama, ali preliminarno Bet-at-home bonusi računaju na mene da se unaprijed regiju”, rekao je Sykora.

Dok Liberecu na stolu do trinaestog, Slavia će se boriti za naslov. „Mislim da o njemu otkad sam počeo igrati nogomet. Ali to nije u ovom trenutku prioritet. Tu je još ispred nas četrnaest kola, ja bih i dalje se ostavi na miru”, rekao je rodom iz Pilsena.

Slavista sada počinju da se usredotočite na kineskom otoku Hainan. „To je super uzbudljivo. Nikad nisam vidio, a ja sam ga uživajući. Samo da je dugo godina bio lud. Iz zraka, uvijek sam gotov. Ali ja sjedio pored (vođa tima), Stanislav Vlček, što je sjajno. To je lijepo, pričao mi to je mirno „, rekao je Sykora s Bet-at-home zahtjevi klađenja osmijehom.