Espanyol Barcelona – Sevilla FC 3:1

Öt győzelem egymás Sevilla szenvedett az első veresége. Mint a december elején azon az alapon, Granada elég föld papíron gyengébb ellenfelet, hogy az utolsó négy mérkőzés, és nyert csak egyszer megszállt inkább középső asztalon. Espanyol egész Andalúzia legyőzte előtt saját rajongók a harmadik alkalommal a sorban.

Ez a kudarc jelentősen a helyzetét Sevilla intett, továbbra Valóban tartja a kapcsolatot a címet, bár a vezetők a Real már egy távoli ellentétben négy pontot, és még a jó mérkőzés tovább. Különösen szerencsétlen kezdete, amely alatt már után néhány tíz másodperc játékok kizárt Nicolás Pareja, valójában meghatározzák az irányt, ahol a játék lesz rögzítve.

A második pillanatban távozik a védelmi Pablo Piatti és versenyzett egyedül kapus Sergio Rica. Ez volt körülbelül Bet365 argentin FORVARD körülbelül lehúznak, amikor hirtelen ellökte mögül honfitársa, Nicolas Pareja és bírók másképp Bikandi az utóbbi nélkül ömlött. Még az extra rúgás a büntetőt José Antonio Reyes biztonságosan megváltozott.

Növekedéséhez vezethet után tizenöt percében, José Manuel Jurado, mindenesetre, ebben az esetben, Sergio Rico képes megbirkózni. Ezzel szemben, a másik viszont, a tíz sikerült összehasonlítani állapotban. Franco Vazquez tolta a labdát a büntető területen a Nasri, aki ezután bemutatta a második hullám Jovetic, aki könnyedén vezette be az üres cél.

Fél óra elteltével a játék Sevilla lehetett még bejutni a vezetést, sok veszélyes lövést küldött Jovetic, egyébként kapus Diego López közbe tudott avatkozni az utolsó pillanatban. A beállítás az első félidő, Espanyol ismét megérte gól, egy szabadrúgásból kereszt a bal Jose Antonio Reyes tudta kihasználni a banner Marc Navarro.

A vendégek a második félidőben nem talált választ. Közben egy ember le a területen kevesebb, igen, de nem erősítette meg, hogy azok a támadó van az egyik legjobb divatot LaLize az elmúlt hetekben. Gyakorlatilag veszélyezteti a hazai gól talán Franco Vazquez a 58. percben, de a kísérlete irányított alig különbözik.

Barcelona fordítva csapat adta az egyik legjobb teljesítményt a szezon, és tolt néhány pojišťujícím beavatkozást. Már nyolc perc után viszont vezethet, hogy növelje Moreno, de egy kis helyet áhított hiányzott. A mérkőzés 71. percében a hazai csatár szerezte még, feje egy bottal közelebb került az útlevél a jobb Marco Navarra.

more: http://bonusz-online.com