Kedvenc Federer és Serena, Hantuchová s mennyiség 26

Bratislava. Roger Federer és Serena Williamsová Enyhe kedvencek a 125. év harmadik Grand Slam torna az idény Wimbledon, kezdődik hétfőn a füves udvarban All England Lawn Tennis and Croquet Club Londonban. A verseny-ig tart vasárnap július 3

A svájci teniszező megpróbálja tenni a 17. cím már koronázó hatodik „Major” egy sorban. Utolsó örvendezett már a Melbourne Australian Open 2010 januárjában amerikai szószólója trófeák kihagyott egészségi állapota miatt az előző három rész a „Big Four”. Federer egy rekordot hetedik cím, Williams a 10.Család

Federer a brit fővárosban miatt 6 főemlősök (2003-2007, 2009), a fiatalabb az ismert nővérek Serena győzött 2002, 2003, 2009 és 2010, tehát másodszor lehetőséget, hogy teljes tiszta mesterhármast. Az első esetben, ez az utolsó meghiúsította az orosz Maria Šarapovová.

Az egyetlen Szintén jelen bajnok a múlt már 31 éves Venus Williamsová (2000, 2001, 2005, 2007, 2008), ami egy előkészítő torna Eastbourne visszatért versenyeken majdnem öt hónap, és a negyeddöntőben nem elég, hogy Daniela Hantuchova.

Serena még megállt, és kevesebb, mint egy év, és az időközben volt tüdőembólia „szó a halálos ágyán.”Az említett Eastbourne nyolc engedett Vere Zvonareva, az orosz csapat elérte a bosszú az elmúlt év tanulsága az utolsó

Akárcsak Serena 29 éves Federer számok történeti statisztika nemzetközi nyílt bajnokságot Anglia egyik vezető vezetők – amerikaiak Petom Sampras és Fő csillag még a 19. században William Renshaw. Egy svájci tavaly SW19 Church Road megállt már a negyeddöntőben a cseh Tomáš Berdych volt, ami a legkorábbi Federerová búcsú szezonban 2002. Roger Federer. Fotó – SITA / AP Federer akarja rendezni Sampras. Nadal hagyja békésen statisztikák

„Tudom, hogy meg tud birkózni Sampras. Persze, hogy nagyon különleges és fontos. Ha behunyom a szemem, és úgy gondolja, Wimbledon, színhely felmerül bennem, ahogy tartani a trófeát.Ez a kép a legerősebb, „vallotta be a megérkezés után a helyszínen Federer, aki otthon mért erők a kazah képviselő orosz származású Mikhail Kukushkin.

Swiss Párizs Roland Garros félig megállt egy sor hivatalosan elismert győzelem Srba Novaka Djokovic értéke 43 és meghiúsította a támadást az első helyen a világranglistán ATP, de a spanyol Rafael Nadal, a wimbledoni bajnok, 2008-ban és 2010-ben úgy vélte, hogy a végső „megköszönte”. Federer ebből hiba nem játszott – a szervezők a Hall of dallam visszavonását.

az agyag a francia fővárosban a félig még négy legmagasabb telepítését.Ha ez történik most is, Federer ismét találkozni Djokovic és Nadal támogatják a wimbledoni trófeát lenne kitéve Andy Murray, remélve, hogy a hazai premier brit győzelme óta Freda Perryho sikere már a szezonban 1936

A vezető a rangsorban Nadal 25 éves a gyűjtemény 10 Grand Slam főemlős képest, de hagyjuk őt hidegen.

„Amikor beszélünk statisztikák és jönnek megpróbálja összehasonlítani, azt hiszem, nagyon is érdekel. Nagyon elégedett vagyok azzal, amit elértünk. Nem vagyok a legjobb játékos a történelemben. Úgy vélem azonban, hogy tartozom a legjobbak között, és ez nekem elég „, mondta a mallorcai nemrég Párizsban.

spanyol az első fordulóban a wimbledoni mért erők amerikai Michael Russell.Nadal ellentétben Federer és Djokovic elkészült bemelegítő verseny zöld felületen. A londoni Queen Clube elvesztette a negyeddöntőben a francia Joomla-Wilfried Tsonga és a bal „horgászni és a golf.” Murray szerzett elsőbbségét. Rafael Nadal. Fotó – SITA / AP Djokovic közel van, hogy a világ első számú. „Wimbledon a legfontosabb verseny,” mondta

Djokovic június elején a Roland Garroson rongálását utolsó lépés az úton, hogy a számítógép tetején rangsorban. Ward Mariana Vajdu most ugyanaz a helyzet. Csak az ő behatolását a döntőbe, ahol Nadal nyerni bármely szakaszában automatikusan átkerül a szerb 4.Júliusban a felső pozícióban függetlenül saját eredmény.

A kétszeres bajnok az Australian Open Djokovic még mindig messze Wimbledonban az elődöntőben, mielőtt tizenkét hónapot nem volt elég Berdych.


Most kezdődik ellen helyi bajnok verseny a fiúk 2005-ben, a francia Jeremy Chardymu.

„Fizikailag és szellemileg jól érzem magam. Azt hiszem, ez a legígéretesebb próbálkozás előtt, mert az elmúlt hat hónap volt a legjobb a karrierem. Ez adott nekem egy csomó bizalom. A királynő Clube Bár én nem játszik, mert szükség van a pihenésre, de az utóbbi napokban vettem részt több képzési mérkőzést, és volt már, és egy kiállítás meccs Stoke Parkban. azt hiszem, ez elég. ”

„Azt hiszem, Wimbledon a legfontosabb verseny a világon.Nem tudok várni egy kezdő számára, „mondta Djokovic, akivel szombaton sajtótájékoztatón váratlanul ő viccelődött dán egység besorolásának WTA Caroline Wozniacka.

Ő maradt, mert a szoba saját címét, hogy a média és a nevet neki megkérdezte, mit szándékozik tenni a sorozat egy elveszett. Caroline Wozniacka. Photo – SITA / AP Wozniacki akarja, hogy végre Grand Slam, Williams nővérek úgy gondolja, a győzelem

a húszéves Dane lengyel származású lesz otthon játszani spanyol Arantxa Parr-Santonjovou . küszöbén a verseny azt mondta: „a fő cél ebben a szezonban, hogy megszerezzék a Grand Slam címet.Ez lesz szerencsés, ha nem sikerül. „

A korszak nővérek Willaimsových kétségtelenül véget ér, de még mielőtt Wimbledon 2011 hagyhatta figyelmen kívül, hogy részt vesz kilenc további 11 címei (amellett, Sarapova nem ásta alá a hegemóniáját Franciaország Amélie Mauresmová 2006-ban), és tíz esetben legalább az egyikük a döntőben.

„Senki nem kívánja felállás ellenük. Ezek a tapasztalatok és nagyon jól játszani, különösen a fű „mondta Wozniacki, aki még mindig vár a premiere nagy sikert aratott. Párizsban azt 3. fordulójáig” robbantott „a bimbóudvar Hantuchova.

” Elviszem most minden egyik napról a másikra. Ne tegye ki magam vagy játék túl sok elvárások, „mondta 13-szeres Grand Slam-bajnok S.Williams, aki indul unibet bónusz ellene Francúzke jelentős gyengülés a teljesítmény hatására a személyes zűrzavar Aravane Rezai.

„Mert az én felkészülés Wimbledon jól érzem magam. Úgy érzem, nagyon pozitív, és azt hiszem, Eastbourne játszott elég jól,” mondta, miután a csütörtöki negyeddöntők Hantuchová vesztes V. Williamsová, ki lesz az elsőkerek harcot üzbég Akgul Amanmuradovovou szar.

Mivel a sérült Belgium lány Kim Clijstersovej tartoznak sokféle adeptiek a trófea az úgynevezett Venus Rosewater Dish, persze, Sarapova, valamint a kiszámíthatatlan honfitársa Zvonareva, friss kínai bajnok a párizsi vörös agyag Na Li (Eastbourne nem elég, hogy Hantuchova ), a wimbledoni döntős 2007-ben, és most győztes fű Eastbourne Marion Bartoliová Franciaországból vagy „fiatal fegyvereket”, mint például a cseh Petra Kvitová, belorusz Viktoria Azarenková és egy német Andrea Petkovicová. Szerint a fogadóirodák is Hantuchova 9. legnagyobb kedvence ez a torna

A svájci 3 fogadások és az amerikai 4.Daniela Hantuchová a bukméker papír Kilenc esemény együtt Franciaország Marion Bartoli és az ausztrál Samantha Stosur lány.Mindhárom kvótát 26.

Az egyéb résztvevők a verseny szlovák Dominika Cibulková során 126, Magdaléna Rybáriková, Karol Beck és Lukáš Lacko azonosan 301

Federer bélelt spanyol címvédő Rafeal Nadal (3,5), Srb Novak Djokovic (5), brit Andy Murray (7), az argentin Juan unibet online sport fogadás Martín Del Potro (26), francia Jo-Wilfried Tsonga (34), svéd Robin Söderling, Cseh Tomáš Berdych és amerikai Andy Roddick (összes 51).

A nő követte Serena Maria Šarapovová Oroszország (5,5), a kínai Na Li, amerikai Venus Williamsová (mindkettő 9), cseh Petra Kvitová (10), Dane Caroline Wozniacka (11), Fehéroroszország Viktoria Azarenková egy Ruska Vera Zvonarevová (miután 17). Daniela Hantuchová.kerek 1995-ben, 3 óra és 45 perc)

Martina Navrátilová (USA) – 326 (1973-1996, 2000-2006)

unibet fogadások az interneten