Southampton FC – Leicester City 3:0

Ære å velkommen til sin Bet365 Skriv inn din e stadion Champion of England kom på søndag ettermiddag Southampton fotballspillere.


Fjorårets mester i Leicester, men denne sesongen utfører ikke Gud vet hva forestillinger, så det hører til bordet for å femtende plass. Det Høst deltaker i European League Sotona heller ikke en videreføring av de gode resultatene fra 2015/16 sesongen, og det var før dagens kamp på den trettende.

For å matche de to lagene som spiller under hans valg, men kom hjem bedre. Allerede i det sjette minutt Sotona kunne gå inn i ledelsen i det Tadic hjerte til ballong hoppet Nathan Redmond og lite manglet til hodet flagret i nettverket.

Tjue minutter senere var hun allerede hjemmelaget en sjanse til å score. Redmond funnet pass Ward- Prowse og den engelske midtbane skutt på bakre stolpe for første gang i kampen gått Kasper Schmeichel. Dansk keeper nemlig ballongen nådd, men den første hjemme målet hadde mislyktes i å forebygge.

En annen grunn til glede Sotona hadde støttespillere i trettiniende minutt. Forfatteren første målet Ward-Prowse rozehrával frispark, men gjestenes midtstopperen Robert Huth avverget bare Jay Rodriguez og det var 2: 0 til hjemme – Saints-spiller skudd havnet bak ryggen til keeperen Leicester.

I syttifemte minutt, hjemmet til den berømte tredje mål, men for tidlig – hadde dommeren vurdert situasjonen i sin offside og målet ikke gjenkjenner. Med den tredje slag Sotona måtte Unibet Den beste mobil-appen vente til åttisjette minutt da Morgan for en stygg Dommere bestilte en straffe og henrettelsen kan trygt anbefale Dusan Tadic.