UD Las Palmas – Sporting Gijón 1:0

Sporting Gijon na Kanarskim otocima imaju rupa u svijetu nije dom u Las Palmas podlegao nakon jednim ciljem Zhara El tightest rezultata. Los Amarillos pobjeda apsolutno je zaslužio.

Utakmica u potpunosti je režirao domaći tim, koji je za cijelu utakmicu Gijon odvažio u ništa bitnog. On sam bio blizu vodećeg Tref nakon deset Unibet bonusi minuta, kada je izbačen iz slobodnog udarca. Viera komada nogom, ali u još boljem svjetlu pokazao vratar Cuellar, koji je pucao fantastičan skok deaktivirala.


Jasno je bolje Las Palmas nastavio koračati, ali sljedeći veća vjerojatnost morate čekati do kraja prvog poluvremena. Ovo El Zhar pojavio iza gostujuće obrane, ali u lice akcija nije uspjela. Njegov zvjezdani trenutak je došao kasnije.

Posebno nakon promjene strane, točnije u 55 minuta. Centr Boateng je napravio pravi obrana Sportinga brinuti Cuellar čak spriječiti patriota, ali El Zhar ipak dobio na dorážce i da je mislio vodstvo Las Palmas 1: 0th

Gijón u bilo više koherentan tlaka u svakom slučaju, da nije mogao zapravo u cijeloj utakmici stvoriti jednu značajnu šansu. Možda samo Rodrigueza header bi se uzeti u obzir Online kladionica Bet365 za to, vratar Varas ali kad nije miješao. Los Amarillos je imao u 79. minuti, u izvrsnoj prilici da osigura ishod, ali Boateng nije uspio završiti u prazan gol. Susret je na Bet-at-home minimalni koeficijenti kraju zaključio da je jedini hit El Zhara i Las Palmas, zahvaljujući joj pomicanje gore tablicu na osmo mjesto.