Ulaz u FC Hradec Kralove su zainteresirani za tri predmeta

Upis nekretnina u Premier ligi klub FC Hradec Kralove, 100-postotnom vlasništvu Grada, tri zainteresirane strane. Vijećnici trebali su im ponude trebaju biti Unibet klađenje uživo upoznati na svojoj sjednici održanoj 7. ožujka, prodaja dijela dionica može se odrediti na početku sljedeće sezone, rekao je novinarima danas predstavnike Hradec Kralove Hall.

Hradec Kralove dogradonačelnik i član uprave FC Hradec Králové Henry Vedlich (Top 09), rekao je da su dionice kluba je vrijedno ulaganje grupa oko talijanskog poduzetnika Alessandro Barilliho i druge dvije domaće ponuđače. Njihova imena, ali osim toga ne otkriti, jer, prema njegovim riječima, nije dao suglasnost.

Prema nalazima CTK je zainteresiran za ulazak u klub Hradecka Koncedo tvrtka koja djeluje Bet365 klađenje uživo u suradnji s dvorani Kněžmost Rudna blizu Praga. Koncedo i Hall Kněžmost su zainteresirani za dobivanje kluba postupno od 60 posto udjela. Interes za ulaganje u nekretnine u klub, prema pisanju lista Sport također ima skupinu poslovnih ljudi povezanih s poduzetnik i bivši nogometni reprezentativni Ive Ulich.

Ponuda Talijana, prema novinama Sport za grad je neprihvatljivo. „Mi smo im pokazati da ne zadovoljavaju naše zahtjeve, drugi prijedlog o svom dijelu nije došao”, list navodi predsjednik kluba Ivan Michalek (ODS).

Prema Uprava kluba Unibet zahtjevi klađenja bi se u prvoj godini je kupnja 20-postotnog udjela, onda bi to moglo biti glavni ulaz ili otkup polovice dionica. „To se odnosi na relativnu stupanja na ostale troškove nogometnog kluba”, rekao je pokraj vrata. On je dodao da je do sada na temelju ukupne cijene kluba 17 milijuna kruna, što je određeno u otkup povlastice iz češko-američki Jan vodama u 2005. U to vrijeme, grad je postao vlasnik kluba.

Ali, ako se pregovori o ulasku investitora u klub nastavio je, da će to biti potrebno pripremiti novo izvješće. „Siguran sam da će biti potrebna, cijena se određuje prije mnogo godina, pa ako smo htjeli prodati udio u tvrtki, bez sumnje trebamo novu nagradu”, rekao je danas gradonačelnik Hradec Králové Zdeněk Fink (HDK).

Zamjenik Vedlich rekao da Grad od investitora obećava bolju injekciju sredstava u klubu kako bi kupili druge igrače. „Na primjer, u hokeju je uspio vrlo dobro i da ispuni očekivanja u gradu”, rekao je zamjenik.


Hradecký extra liga hokej klub suvlasništvu jednako grada od 2013. godine, s tvrtkom MOUNTFIELD.